Ventura del 9 a l’11 de març de 2018

Ventura
del 9 a l’11 de març
de 2018

comprar_entradas

VENTURA, del 9 a l’11 de març

DRAMATÚRGIA Cristina Clemente
DIRECCIÓ Víctor Muñoz i Calafell
AMB Meritxell Yanes i David Planas
COMPANYIA MeriYanes Produccions
COPRODUCCIÓ David Planas i Meritxell Yanes, Temporada Alta 2015 i Ajuntament de Celrà

Dos vides ben diferents, les de Maria i Teresa. Teresa, una metgessa de Celrà casada amb un metge i amb dos fills. Maria, tota la vida dedicada al seu germà que un accident quan era menut va deixar en cadira de rodes.
Malgrat les diferents circumstàncies, cadascuna de les vides té els seus moments bons i els seus moments dolents. Els caràcters dels personatges s’aniran formant amb l’experiència viscuda, tot i que l’atzar també hi tindrà molt a dir… Quatre vides diferents unides per un sol fet.

Premi de l’AGT al Millor Espectacle de les Comarques Gironines 2015

Després d’exhaurir totes les entrades de les funcions del Festival Temporada Alta, l’espectacle es va prorrogar 2 funcions més, que també van quedar plenes de seguida. Al març arriba al Teatre Micalet en TRES ÚNIQUES FUNCIONS.

 

Funcions: divendres a les 20.30 h | dissabte i diumenge a les 19 h

Preu taquilla 18 // preu web 15€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.