Un tramvia anomenat desig  del 25 al 28 de generde 2018

Un tramvia anomenat desig
del 25 al 28 de gener
de 2018

comprar_entradas

UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG, del 25 al 28 de gener

DE Tennessee Williams
DIRECCIÓ: Sergio Baos
AMB Alexandra Palomo, Marga López, Rodo Gener i Joan Manel Vadell
COMPANYIA El Somni Produccions

M’interessa la violència, és ver. No sóc un home violent, ni molt manco i per això mateix, potser, m’interessa encara més. La violència com a motor dels nostres desitjos, o simplement com a desencadenant de les nostres frustracions o també com a eina en una relació de poder. La violència com a estètica simplement… No ho sé.

Per què El tramvia, doncs? Perquè és un clàssic contemporani? Obvi. Perquè parla des dels budells? També. Però sobretot perquè parla del fràgil equilibri en el que estam tots. Qualsevol fet, per petit que sigui, pot fer esclatar la bomba, pot fer brollar la violència que viu dins nosaltres.

Lorca, Büchner, Koltès, Mouawad, Cela també ho sabien. Per això, també formen part d’aquest “tramvia” perquè qualsevol història humana és una història de violència. Sergio Baos

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h | dissabte i diumenge a les 19 h

Preu taquilla 18 i 16// preu web 15 i 13€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.