UN FILL DEL NOSTRE TEMPSdel 28 de febrer al 1 de marçde 2020

UN FILL DEL NOSTRE TEMPS
del 28 de febrer al 1 de març
de 2020

UN FILL DEL NOSTRE TEMPS  del 28 de febrer al 1 de març

PREU ESPECIAL AL WEB, 12€ (fins al 27 de febrer)

“UN FILL DEL NOSTRE TEMPS” és la història d’un soldat de la Legió Còndor i s’inspira en les macabres proves bèl·liques que l’exèrcit nazi va fer al País Basc el 1937, recordades, sobretot, pel bombardeig de Guernica, però en què també hi va participar la infanteria.

Per bé que les propagandes nazi i franquista sempre ho van negar, soldats perfectament equipats enviats pel Tercer Reich van assolar el “país petit” al qual es refereix el protagonista, “la llengua del qual és lletja” i “no s’hi entés res” i que és, segons va documentar el mateix Horváth, el País Basc.

Aquesta és la història d’un de tants joves desesperats i sense futur que, obligats a pidolar i robar per sobreviure, trobaren en l’exèrcit la seva salvació.

Un monòleg premonitori de la segona guerra mundial sobre la mentida i la manipulació de la consciència, que ens fa viatjar per un univers heterogeni, en el qual es barregen les cites bíbliques amb el llenguatge ferotge del nacionalsocialisme, imatges de la gran ciutat i dels contes infantils, el romanticisme i l’expressionisme, cançons popular i himnes de l’exèrcit, la fira i la guerra…

Autor: Ödön von Horváth

Traducció: Andreu Carandell

Direcció: Andreu Carandell

Actor: Andreu Carandell

Escenografia: Paula Miranda i Alfonso Ferri

Espaci sonor: Lucas Ariel Vallejos

Vestuari: Ricarda Papst

DURADA: 80 minuts

Funcions del 28 de febrer al 1 de març

HORARIS DE FUNCIONS:

divendres a les 20 h,

dissabte i diumenge a les 19 h

PREUS

Preu taquilla 18 i 16 €

Preu web 15 i 13€

PREU ESPECIAL  WEB 12€ (fins al 4 de març)

DESCOMPTES GENERALS: (Aplicables només a la taquilla de teatre)

25% de descompte sobre preu de taquilla amb Carnet Jove, Jubilat, Carnet Universitari, carnet UGT i socis de la Societat Coral el Micalet.

50% amb el carnet de la UV i professionals del sector

GRUPS :  Preu de grup més de 20 persones: 10 € a partir de 20 persones +1 invitació cada 20. (info i reserves del grups, 963921482 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores)

Els descomptes no són acumulables ni aplicables a altres promocions.

Comproveu bé les vostres dades abans de finalitzar la vostra compra on line, no es faran canvis ni devolucions una vegada realitzada la compra.

Si necessites ajuda amb la teua compra envia’ns un email a taquillamicalet@gmail.com,

O  telefona’ns de dilluns a divendres de 10 a 14 hores al 96/392 14 82