Tourmalet del 23 al 27 de maig de 2018

Tourmalet
del 23 al 27 de maig
de 2018

comprar_entradas

TOURMALET, del 23 al 27 de maig

TEXT I DIRECCIÓ Miguel Ferrando Rocher
AMB Héctor Fuster, Guille Zavala i Robert Roig
COMPANYIA Groc Teatre

TOURMALET pren com a punt de partida les vides de tres ciclistes llegendaris del Tour de França. Aquest és el motor per explicar una història que va més enllà del propi fet. Unes llegendes que traspassen el merament esportiu per ser reflex d’uns herois desconeguts per a la gran majoria del públic.

Luis Ocaña – La seua rivalitat amb Merckx i la seua desmesurada ambició li van impedir un palmarès millor.

Raymond Poulidor –  Ni va guanyar ni va vestir mai el mallot groc del Tour en les seues 14 participacions.

Gino Bartali   Mussolini el va convertir en una icona del règim feixista. Però en realitat ell, durant la guerra i fent veure que entrenava, estava exercint de correu per a una xarxa clandestina que ajudava a escapar hebreus i partisans de la mort.

El ciclisme és, amb la seua enorme duresa, una metàfora de tot el dolent que té la vida i de com, el millor que podem fer, és afrontar-lo amb valentia per superar-lo.

Tourmalet és més que una meta, un camí. Una història de pujades, de baixades i d’alguna caiguda inevitable. Una llegenda desconeguda forjada a cop de pedal.

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h | Dissabte i diumenge a les 20 h

Preu taquilla 18 i 16// preu web 15 i 13€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.