Taller Teatre Micalet

banner_izq_w135px_TTM_2

ESPECTADORS

Perquè pots viure el teatre mes enllà d’una butaca et convidem a TTM, una aposta de Teatre Micalet per apropar als espectadors al món del teatre i compartir experiències.

Teatre Micalet et dóna l’oportunitat de descobrir el món del teatre des de dins, a través de l’organització de col·loquis, podràs conèixer de primera mà els processos creatius, als artistes i resoldre tots els dubtes que desitges sobre els espectacles i el món de l’escena.

Els nostres objectius són acostar una mica més el Teatre Micalet al nostre públic, endinsar-nos en el teatre en tota la seva plenitud, descobrir el treball previ i la rutina diària de la creació, ensenyar els diferents papers que exerceixen els professionals del sector (actors, directors, escenògrafs, tècnics…), debatre sobre les arts escèniques, fomentar una actitud crítica, contrastar opinions i compartir testimoniatges de primera mà


PROFESSIONALS I ESTUDIANTS D’ARTS ESCÈNIQUES

Teatre Micalet, com a centre de producció teatral vol ampliar la seva labor oferint tallers especialitzats de formació artística.

Apostem per la formació de qualitat, la professionalització o renovació d’actors, ballarins, músics, dramaturgs…, oferir l’oportunitat de treballar de primera mà amb professionals de carrera contrastada i en actiu al mateix temps que s’analitzen i visualitzen els seus espectacles.

Tota la programació formativa, així com els col·loquis aniran sempre lligats a la programació del Teatre Micalet, d’aquesta manera t’oferim l’oportunitat de contrastar i viure el teatre més actual.