Taller Teatre Micalet

banner_izq_w135px_TTM_2

ESPECTADORS

Perquè pots viure el teatre mes enllà d’una butaca et convidem a TTM, una aposta de Teatre Micalet per apropar als espectadors al món del teatre i compartir experiències.

Teatre Micalet et dóna l’oportunitat de descobrir el món del teatre des de dins, a través de l’organització de col·loquis, podràs conèixer de primera mà els processos creatius, als artistes i resoldre tots els dubtes que desitges sobre els espectacles i el món de l’escena.

Els nostres objectius són acostar una mica més el Teatre Micalet al nostre públic, endinsar-nos en el teatre en tota la seva plenitud, descobrir el treball previ i la rutina diària de la creació, ensenyar els diferents papers que exerceixen els professionals del sector (actors, directors, escenògrafs, tècnics…), debatre sobre les arts escèniques, fomentar una actitud crítica, contrastar opinions i compartir testimoniatges de primera mà


PROFESSIONALS I ESTUDIANTS D’ARTS ESCÈNIQUES

Teatre Micalet, com a centre de producció teatral vol ampliar la seva labor oferint tallers especialitzats de formació artística.

Apostem per la formació de qualitat, la professionalització o renovació d’actors, ballarins, músics, dramaturgs…, oferir l’oportunitat de treballar de primera mà amb professionals de carrera contrastada i en actiu al mateix temps que s’analitzen i visualitzen els seus espectacles.

Tota la programació formativa, així com els col·loquis aniran sempre lligats a la programació del Teatre Micalet, d’aquesta manera t’oferim l’oportunitat de contrastar i viure el teatre més actual.

 

L’ÚLTIM SOPAR. TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA dirigit per Paco Zarzoso

ULTIMSOPAR

El menjar com a excusa per parlar de la nostra relació amb el món, amb els altres, amb els mercats globals, amb la cuina de mercat i amb nosaltres mateixos.

La humanitat estem a punt de celebrar el nostre últim sopar i encara no tenim la nostra safata? Sabrem representar els nostres papers en aquest comèdia antropòfaga? Serà cuina vegana, dieta paleolítica, fast food, menjarem les galtes de l’anticrist o potser només bollicaos? Figatells o compartirem tots un Big Mac Clàssic gegant?

Compartirem taula amb ambaixadors del no res o amb tapiners cecs? Qui menjarà primer de la bandada? Hi haurà menjar per a tots o es quedarà quasi tot el menjar als plats? Es multiplicaran els pans o només els taurons? El vi serà de Groenlàndia o de l’Antàrtida?

Qui beneirà la taula, el tresorer dels depredadors o la reina de la nit de la recol·lecció?

Taller dirigit a actors, dramaturgs, ballarins, escenògrafs, poetes escènics… Començarà a finals de gener i acabarà amb un espectacle sobre l’Últim Sopar que representarem al Teatre Micalet la primera setmana de Juliol.
Taller intensiu de sis mesos de durada impartit per Paco Zarzoso

Adreçat a actors, dramaturgs, ballarins, escenògrafs, poetes escènics…

Del 29 de gener fins a finals de juny

Dilluns i dimecres de 17 a 21 h.

Juliol, exhibició cloenda del curs al Teatre Micalet (data a concretar)

Nombre de participants: 14 persones (mínim). Cal enviar Currículum Vitae perquè es farà una selecció.

Preu del curs de 450 euros*

Per a reserves, enviar CV o resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb: comunicacio@teatremicalet.org

* El pagament es realitzarà per transferència. Es podrà fraccionar en 3 pagaments de 150€. S’admetran inscripcions fins a completar l’aforament, o fins al dia de començament del taller. Realització subjecta a un mínim d’inscrits.