Taller Teatre Micalet

banner_izq_w135px_TTM_2

ESPECTADORS

Perquè pots viure el teatre mes enllà d’una butaca et convidem a TTM, una aposta de Teatre Micalet per apropar als espectadors al món del teatre i compartir experiències.

Teatre Micalet et dóna l’oportunitat de descobrir el món del teatre des de dins, a través de l’organització de col·loquis, podràs conèixer de primera mà els processos creatius, als artistes i resoldre tots els dubtes que desitges sobre els espectacles i el món de l’escena.

Els nostres objectius són acostar una mica més el Teatre Micalet al nostre públic, endinsar-nos en el teatre en tota la seva plenitud, descobrir el treball previ i la rutina diària de la creació, ensenyar els diferents papers que exerceixen els professionals del sector (actors, directors, escenògrafs, tècnics…), debatre sobre les arts escèniques, fomentar una actitud crítica, contrastar opinions i compartir testimoniatges de primera mà


PROFESSIONALS I ESTUDIANTS D’ARTS ESCÈNIQUES

Teatre Micalet, com a centre de producció teatral vol ampliar la seva labor oferint tallers especialitzats de formació artística.

Apostem per la formació de qualitat, la professionalització o renovació d’actors, ballarins, músics, dramaturgs…, oferir l’oportunitat de treballar de primera mà amb professionals de carrera contrastada i en actiu al mateix temps que s’analitzen i visualitzen els seus espectacles.

Tota la programació formativa, així com els col·loquis aniran sempre lligats a la programació del Teatre Micalet, d’aquesta manera t’oferim l’oportunitat de contrastar i viure el teatre més actual.

 

LES TRES EDATS
Curs intensiu de dos setmanes de durada de dilluns a divendres impartit per Paco Zarzoso

 

Del 6 al 17 de novembre, d’11 a 14 h.

Dilluns 20, mostra cloenda del curs al Teatre Micalet 

Nombre de participants: 10 persones (mínim)

Adreçat a intèrprets de la paraula, el cos i la música.

Preu del curs 150€ *
Per a reserves o resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb: comunicacio@teatremicalet.org

 

Taller de creació per a intèrprets  a partir d’aquest motiu: “LES TRES EDATS”

Dos setmanes jugant a mort, a partir d’aquest tema que va inspirar quadres a Hans Baldung, Klimt, Dalí, Buster Keaton, etc.
Com vivim les tres edats al nostre temps? De quina manera podem des del teatre enfrontar- nos amb aquest tema?
Un circ de mirades?  Una simfonia escènica de diferents batecs?

Un taller per a actors, ballarins, i/o cantants en el qual es treballarà sobre la precisió, el misteri i la consciència de la mirada. La mirada a l’altre i al món a través de la paraula, el gest o la música. Dos setmanes treballant al límit de la comèdia i la tragèdia.

El taller finalitzarà amb una mostra d’un dia al Teatre Micalet.

* El pagament es realitzarà el primer dia del taller en formalitzar la matrícula. S’admetran inscripcions fins a completar l’aforament, o fins al dia de començament del taller. Realització subjecta a un mínim d’inscrits.