Taller Teatre Micalet

banner_izq_w135px_TTM_2

ESPECTADORS

Perquè pots viure el teatre mes enllà d’una butaca et convidem a TTM, una aposta de Teatre Micalet per apropar als espectadors al món del teatre i compartir experiències.

Teatre Micalet et dóna l’oportunitat de descobrir el món del teatre des de dins, a través de l’organització de col·loquis, podràs conèixer de primera mà els processos creatius, als artistes i resoldre tots els dubtes que desitges sobre els espectacles i el món de l’escena.

Els nostres objectius són acostar una mica més el Teatre Micalet al nostre públic, endinsar-nos en el teatre en tota la seva plenitud, descobrir el treball previ i la rutina diària de la creació, ensenyar els diferents papers que exerceixen els professionals del sector (actors, directors, escenògrafs, tècnics…), debatre sobre les arts escèniques, fomentar una actitud crítica, contrastar opinions i compartir testimoniatges de primera mà


PROFESSIONALS I ESTUDIANTS D’ARTS ESCÈNIQUES

Teatre Micalet, com a centre de producció teatral vol ampliar la seva labor oferint tallers especialitzats de formació artística.

Apostem per la formació de qualitat, la professionalització o renovació d’actors, ballarins, músics, dramaturgs…, oferir l’oportunitat de treballar de primera mà amb professionals de carrera contrastada i en actiu al mateix temps que s’analitzen i visualitzen els seus espectacles.

Tota la programació formativa, així com els col·loquis aniran sempre lligats a la programació del Teatre Micalet, d’aquesta manera t’oferim l’oportunitat de contrastar i viure el teatre més actual.

 

CAP A UN TEATRE EBRI  
Taller de creació escènica amb Paco Zarzoso

Prenent com a punt de partida els textos de reines i reis, prínceps i princeses escrits per dramaturgs de totes les èpoques: William Shakesperare, George Büchner, Eugène Ionesco, Calderón de la Barca, Samuel Beckett, Valle Inclán, Sòfocles, Albert Camus, Alfred Jarry, etc, crearem entre tots els participants un espectacle que tinga l’ebrietat com a protagonista. Amb la idea d’estampar botelles de calimotxo contra les closques dels nous estats feudals del neoliberalisme…

De veritat l’ebrietat no és una altra cosa que la forma superior de la sobrietat, de la vida il·luminada? Un teatre ebri de vi, de virtut i de poesia!”

Dirigit a professionals, estudiants d’arts escèniques, actors, ballarins, músics, dramaturgs, que desitgen aprofundir sobre els processos de creació escènica, el taller finalitzarà amb una mostra del treball dins de la programació del Teatre Micalet.

Durada: Maig i juny (taller) |  Juliol (exhibició al Teatre Micalet)

Horari: Dilluns, dimecres i dijous. De 17 h a 21 h

Lloc: C/ Torn de l´Hospital, 41 baix. València

Preu total del taller: 300 €

El preu total del taller es podrà abonar en dos pagaments. El 50% al primer mes i el 50% al segon. El primer pagament es realitzarà el primer dia del taller en formalitzar la matrícula.

S’admetran inscripcions fins a completar l’aforament, o fins al dia de començament del taller. Realització subjecta a un mínim d’inscrits.

Per a resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb: comunicacio@teatremicalet.org