Política de privacitat

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L.

Adreça: Carrer Torn de l’Hospital, 41, baix. 46008 València

Correu electrònic: comunicacio@teatremicalet.org

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L., com a responsable del tractament, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

FINALITAT I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L. informa que serà el responsable del tractament de les dades personals i informació que ens facilite a l’omplir qualsevol formulari electrònic disponible a la web www.teatremicalet.org, amb la finalitat de poder gestionar la petició sol·licitada per vosté com a usuari.

Així mateix, i d’acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li el butlletí, així com publicitat o promocions dels nostres espectacles, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica o postal. L’informem que podrà donar-se de baixa d’aquestes comunicacions en qualsevol moment mitjançant remissió de la seua petició al correu electrònic: comunicacio@teatremicalet.org

Omplint i enviant els corresponents formularis d’aquesta pàgina web, l’usuari accepta i autoritza el fet que les seues dades personals siguen objecte de tractament per part de COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L.

DRETS DELS USUARIS

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L. informa a l’usuari que podrà exercir gratuïtament els següents drets:

Podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

Dret d’accés, rectificació, limitació i supressió de les seues dades o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

L’usuari podrà exercir aquests drets, mitjançant un escrit, indicant la sol·licitud, nom i cognoms i correu electrònic. Aquesta informació s’enviarà per correu postal a la següent adreça: COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L. Carrer Torn de l’Hospital, 41, baix. 46008 València, o bé per correu electrònic a comunicacio@teatremicalet.org

CESSIÓ I CONSERVACIÓ DE DADES

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L. informa i garanteix expressament als usuaris que les seues dades personals NO seran cedides en cap cas a terceres companyies i que sempre que es fes algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, es sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L. informa als usuaris que les dades personals es conservaran mentre existisca un interés mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguen necessàries per a tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

COMPANYIA TEATRE MICALET, S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

LEGISLACIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present web, serà la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de València.