PARLA CONY PARLA! - Del 15 al 18 d'octubre de 2020

PARLA CONY PARLA! – Del 15 al 18 d’octubre de 2020

comprar_entradas

Què expulsem quan menstruem? Què és el porno feminista? Quants tipus d’orgasmes femenins hi ha? Són algunes de les qüestions que es tractaran de respondre en aquest espectacle multidisciplinar que intercala teatre, dansa i música en directe.

El text, la dansa, la música en directe i les arts performàtiques s’uneixen per oferir un espectacle fresc, carregat d’humor i poesia.

María Sorribes, María Martí, Arantxa Lecumberri, Laura Bellés i Samuel Vilu a la música, protagonitzaran una obra ón quatre dones alçaran la seua veu per fer front als esquemes impostos i lluitar per una societat més justa.PARLA CONY PARLA obri el debat i la reflexió al voltant de la biologia de la dona en relació amb les convencions socials establertes. Parlem de desigualtats de gènere, de capitalisme, de patriarcat.

Començar a promoure una actitud positiva cap al nostre cos, aprendre a estimar-lo, reivindicar i sentir-nos orgulloses de la nostra naturalesa és el primer pas per poder arribar a construir una societat més respectuosa, empàtica i comprensiva.

FITXA ARTISTICA

Idea original María Sorribes
Direcció Unaovarias
Asesoramient textual i dramaturgic Maria Cárdenas
Intèrprets Maria Martí, Arantxa Lecumberri, Laura Bellés i Maria Sorribes

Música en directe Samuel Eduado Olivares
Diseny d’ iluminació José Pérez Pérez
Text Unaovarias
Diseny gràfic Riccardo Toto i Ivan Colom
Fotografia Marta García i Maria Cárdenas
Escenografia Nacho Fito


DURADA: 70 minuts

Funcions del 15 al 18 d’octubre

HORARIS DE FUNCIONS:

dijous i divendres a les 20 h,

dissabte i diumenge a les 19 h

PREUS

Preu taquilla 18 i 16 €

Preu web 15 i 13€

DESCOMPTES GENERALS: (Aplicables només a la taquilla de teatre)

25% de descompte sobre preu de taquilla amb Carnet Jove, Jubilat, Carnet Universitari, carnet UGT i socis de la Societat Coral el Micalet.

50% amb el carnet de la UV i professionals del sector

GRUPS :  Preu de grup més de 20 persones: 10 € a partir de 20 persones +1 invitació cada 20. (info i reserves del grups, 963921482 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores)

Els descomptes no són acumulables ni aplicables a altres promocions.Comproveu bé les vostres dades abans de finalitzar la vostra compra on line, no es faran canvis ni devolucions una vegada realitzada la compra.


Si necessites ajuda amb la teua compra envia’ns un email a taquillamicalet@gmail.com,

O  telefona’ns de dilluns a divendres de 10 a 14 hores al 96/392 14 82