No estem bé (Eugeni Alemany & Maria Juan)  del 20 al 30 de setembrede 2018

No estem bé (Eugeni Alemany & Maria Juan)
del 20 al 30 de setembre
de 2018

comprar_entradas 

NO ESTEM BÉ (Eugeni Alemany & Maria Juan), del 20 al 30 de setembre

La temporada 2018/2019 del Teatre Micalet s’obri amb l’espectacle No estem bé, de Maria Juan i Eugeni Alemany.  Una obra carregada de sàtira a la valenciana en què els dos artistes alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d’actualitat i s’esquincen les vestidures.

Extraversió i humor transgressor en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i altres sorpreses al més pur estil cabareter.

Amb “No estem bé” Maria i Eugeni aconsegueixen revolucionar el panorama teatral valencià al fusionar la comèdia teatral i el gènere del monòleg d’humor. Els dos referents valencians de l’entreteniment i la improvisació en directe junts, en una funció plena de situacions divertides i algunes extremadament delirants.

#NoEstemBé (però el públic, tampoc).

dijous i divendres a les 20.30 h / dissabte a les 19 i 22.30 h / diumenge a les 19 h

preus habituals web 17 i 15€.

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.