No estem bé (Eugeni Alemany & Maria Juan)  del 14 al 17 de setembrede 2017

No estem bé (Eugeni Alemany & Maria Juan)
del 14 al 17 de setembre
de 2017

comprar_entradas

La temporada 2017/2018 del Teatre Micalet s’obri amb l’espectacle No estem bé, de Maria Juan i Eugeni Alemany, una obra carregada de sàtira a la valenciana en què l’ontinyentina i el suecà alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d’actualitat i s’esquincen les vestidures.

Extraversió i humor transgressor en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i altres sorpreses al més pur estil cabareter.

Amb “No estem bé” Maria i Eugeni aconsegueixen revolucionar el panorama teatral valencià al fusionar, per primera vegada, la comèdia teatral i el gènere del monòleg d’humor. Els dos referents valencians de l’entreteniment i la improvisació en directe junts, per primera volta, en una funció plena de situacions divertides i algunes extremadament delirants.

#NoEstemBé (però el públic, tampoc).

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h | dissabte i diumenge a les 19 h

Preu taquilla 15 i 13// preu web 13 i 11€

 La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.