Llegir en valenciàmonuments emblemàtics [Campanya de foment de la lectura]

Llegir en valencià
monuments emblemàtics [Campanya de foment de la lectura]

El Teatre Micalet s’uneix a la difusió de la 14 edició de la campanya de foment de la lectura «Llegir en valencià, monuments emblemàtics» que organitza la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

«Llegir en valencià, monuments emblemàtics» és una campanya que naix amb l’objectiu de fomentar la lectura, promocionar el valencià i on es fa un homenatge a alguns dels espais més singulars del nostre territori.

 

La col·lecció d’11 llibres, es podrà aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información*.

Amb «Llegir en valencià, monuments emblemàtics», descobrirem de la mà d’onze autors i autores valencians els secrets que amaguen el monestir de Sant Miquel dels Reis, el castell de Peníscola, la Cova Negra de Xàtiva, el teatre romà de Sagunt, les Covetes dels Moros, el palau dels comtes de Cervelló, el Micalet, el far de Sant Antoni, el santuari de Santa Maria Magdalena, el Fadrí i el castell de Dénia.

Els onze llibres van acompanyats d’un glossari amb la definició de les paraules menys conegudes, una secció explicativa que amplia la informació sobre els monuments, curiositats relacionades amb l’espai i recomanacions de llibres d’autors i autores valencians.

* En la col·lecció d’onze llibres, que es podran aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información per només 1 euro (4,5 euros sense el diari), hi ha històries que, a partir d’un espai ben significatiu del territori valencià, han imaginat els nostres autors i autores. Són textos escrits expressament per a la campanya per escriptors i escriptores destacats com són Gemma Pasqual i Escrivà, Muriel Villanueva, Xavier Aliaga, Maria Jesús Bolta, Paco Esteve i Beneito, Mònica Richart, Josep Franco, Lliris Picó, Vicent Brotons, Manel Pitarch i Jovi Seser.
El primer llibre és gratis.