Llegir en valenciàles nostres contalles

Llegir en valencià
les nostres contalles

El Teatre Micalet s’uneix a  la difusió de la dotzena edició de la campanya de foment de la lectura «Llegir en valencià, les nostres contalles» que organitza la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

«Llegir en valencià, les nostres contalles» és una campanya que naix amb l’objectiu de fomentar la lectura, promocionar el valencià i aconseguir que les nostres contalles tradicionals perduren en el temps.

A partir de demà dissabte 17 de juny, els espectadors que assistisquen a alguna de les funcions del Teatre Micalet rebran, gratuïtament i fins a finalitzar existències, el llibre Rodolf el Rata, l’home del sac de Carles Cano.

La col·lecció d’11 llibres, es podrà aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información*.

A «Llegir en valencià, les nostres contalles» hi ha sucoses històries elaborades a partir d’una contalla popular valenciana, una secció explicativa amb curiositats relacionades amb la història, un glossari de paraules i recomanacions de llibres d’autors valencians.

Els textos, de gran qualitat literària, estan escrits per a l’ocasió per autors destacats del panorama literari actual valencià com ara Carles Cano, Francesc Gisbert, Fina Girbés, Pepa Guardiola, Josep Franco, Vicent Borràs, Raquel Ricart, Isabel Ferrer Canet, Joanjo Garcia, Vicent Usó i Esperança Camps. Cada narració està dedicada a una contalla popular concreta: L’home del sac, El Gegant del romaní, Marieta, ja estic ací, Les dones d’aigua, Els bandolers, Els albats, Els donyets, La Quarantamaula, El geperut de Corbera, El misteri del palau i Peret i Marieta.

*La col·lecció d’11 llibres es distribuirà a partir del 18 de juny cada dissabte i diumenge, amb el diari Levante-EMV, i a partir del 2 de juliol amb Información, al preu simbòlic d’1 euro si es presenta el cupó del diari (sense cupó, 4,5 €). El primer llibre és gratis. Tots els qui completen la col·lecció rebran un CD exclusiu amb quatre relats en format audiollibre.