Llegir en valenciàla nostra cuina [Campanya de foment de la lectura]

Llegir en valencià
la nostra cuina [Campanya de foment de la lectura]

El Teatre Micalet s’uneix a  la difusió de la 13 edició de la campanya de foment de la lectura «Llegir en valencià, la nostra cuina» que organitza la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

«Llegir en valencià, la nostra cuina» és una campanya que naix amb l’objectiu de fomentar la lectura, promocionar el valencià i on els nostres productes són els protagonistes.

A partir del dijous 21 de juny, els espectadors que assistisquen a alguna de les funcions del Teatre Micalet rebran, gratuïtament i fins a finalitzar existències, el llibre Micalet el Pallús, de Vicent Sanhermelando.

La col·lecció d’11 llibres, es podrà aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información*.

Amb «Llegir en valencià, la nostra cuina», ens submergirem en les històries que, al voltant d’un producte de la nostra terra, han imaginat i escrit els nostres autors i autores. Textos de gran qualitat literària, escrits per a l’ocasió per Vicent Sanhermelando, Mercè Climent, Vicent Pascual, Aina Garcia Carbó, Francesc Gisbert, Miquel Puig, Anna Moner, Elvira Cambrils, Ivan Carbonell Iglesias, Gràcia Jiménez i Salvador Vendrell. Cada narració anirà dedicada a un producte concret: la xufa, la mel, la taronja, la carxofa, l’ametla, el caqui, l’oli, la pansa, el llagostí, el dàtil i l’arròs.

Els onze llibres van acompanyats d’un glossari amb la definició de les paraules menys conegudes, una secció explicativa que amplia la informació sobre els productes, curiositats relacionades amb la història i recomanacions de llibres d’autors valencians.

* En la col·lecció d’onze llibres, que es podran aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información per només 1 euro (4,5 euros sense el diari), hi ha sucoses històries elaborades a partir de la xufa, la mel, la taronja, la carxofa, l’ametla, el caqui, l’oli d’oliva, la pansa, el llagostí, el dàtil i l’arròs; una secció explicativa amb curiositats relacionades amb el seu origen i els seus beneficis; un glossari de paraules, i recomanacions de llibres d’autores i autors valencians. El primer llibre és gratis.