L’exclusiva Dimitridel 24 al 28de maig de 2017

L’exclusiva Dimitri
del 24 al 28
de maig de 2017

comprar_entradas                          PREU ESPECIAL WEB 10€ tots els diez ( no aplicable a taquilla)

L’EXCLUSIVA DIMITRI
Del 24 al 28 de maig de 2017

TEXT I DIRECCIÓ Xavo Giménez
AMB Xavo Giménez, Dani Machancoses i Pau Blanco
COMPANYIA Purnateatre

La nova obra de Purna Teatre, escrita i dirigida per Xavo Giménez, posa en la diana els mitjans de comunicació i entra de ple en la comèdia absurda i l’humor negre. Un diari en una Rússia fictícia és l’escenari per criticar la dictadura de l’exclusiva i com la venda de notícies s’imposa a la veritat.

Els actors Pau Blanco, Xavo Giménez i David Machancoses donen vida a uns personatges que ens parlen de l’èxit i de la mort. Amb “L’exclusiva Dimitri” la companyia Purna Teatre aposta per una dramatúrgia més cuidada: “Els nostres espectacles anteriors (Yes we Camps, Star farts, Trifàsic, Spaña) irradiaven velocitat, tocs d’impertinència i tons alts de teatre popular i grotesc. Ara ens hem tornat més fins però igual de cabrons. Això esperem.”

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h | dissabte i diumenge a les 20 h

Preu especial web 10€// Preu taquilla 18 i 16€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.