La llum del món De l’11 al 21 d’octubrede 2018

La llum del món
De l’11 al 21 d’octubre
de 2018

LA LLUM DEL MÓN, de l’11 al 21 d’octubre

TEXT Anna Marí i Daniel Tormo
DIRECCIÓ ESCÈNICA Anna Marí
AMB Panchi Vivó, José Montesinos, Daniel Tormo i Anna Marí
CRIT Companyia de Teatre

La llum del món, el nou espectacle de CRIT Companyia de Teatre, presenta un retaule, des d’una aproximació en clau de comèdia o de tragicomèdia, amb cançons i música en directe, interpretat per quatre actors i basat en alguns passatges de la Bíblia.

En un escenari buit, una companyia de teatre -formada pels actors Memòria, Enteniment, Voluntat i Oblit- s’enfronta, des d’una mirada contemporània i sense prejudicis, al text fundacional de la civilització occidental: la Bíblia. Ho fan com un exercici de Memòria necessari, segons l’Enteniment, per comprendre’ns a nosaltres mateixos amb Voluntat de transcendència i en lluita contínua contra l’Oblit. A l’espectacle que resultarà del seu treball, es difuminaran els límits entre l’original i la còpia entre la tragèdia i la comèdia i entre el passat, el present i el futur.

La llum del món és fruit de la necessitat de submergir-nos en un dels textos fundacionals de la nostra cultura, sense el coneixement del qual no podem entendre qui som, d’on venim i, potser, on podríem anar com a creadors i ciutadans europeus del segle XXI.

ENTRADES A LA VENDA PRÒXIMAMENT