Hannah dels tres països  del 28 al 30 de desembrede 2017

Hannah dels tres països
del 28 al 30 de desembre
de 2017

HANNAH DELS TRES PAÏSOS, del 28 al 30 de desembre a les 12.30h

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Pere Fullana
AMB Carol Suárez, Alba Flor Salas i Patricia Morales
COMPANYIA Iguana Teatre

Actualment, 191 milions de persones viuen fora del seu país. D’elles, el 49% són dones. Hannah dels tres països conta la història de tres dones joves que porten el mateix nom amb petites variacions idiomàtiques: Anka, procedent dels Balcans, Ana del Brasil i Hannah dels països àrabs. Les tres comparteixen també el fet que s’han vist obligades per diferents motivacions a abandonar els seus llocs d’origen. El to de la representació és molt semblant al d’una faula, a un conte de viatges. La discriminació, la violència, la persecució i la confiscació de béns que són temes recurrents en els immigrants són tractats sense acritud a partir d’una òptica entenedora per als xiquets.

La història està narrada escènicament a partir d’elements purament teatrals com el clown, el bufó, la màscara i el teatre d’objectes.

La crítica ha dit:

Un muntatge rodó. Una proposta útil per a l’espectador adult, pensada per a un públic infantil però que tracte els xiquets com allò que són: persones permeables als conflictes que els envolten.  (…)Tres magnífiques actrius que narren, amb el to dels contes ben contats, que dominen el clown i les màscares, que canten i ballen i boten i corren i es transformen. Rafel Gallego, Fanteatre