El teatre

 El Teatre Micalet està  ubicat en la  Societat Coral el Micalet, una societat civil centenària amb una gran tradició cultural a la ciutat de València.

En l´any 1995 La Societat Coral el Micalet va donar suport al projecte de la Companyia Teatre Micalet per a desenvolupar un centre de producció i exhibició   capaç d´oferir una programació estable, de qualitat i en valencià. El projecte desenvolupat per la Companyia Teatre Micalet assolix un gran resó popular i en 1996  es posa en marxa l´enderrocament del vell teatre.

En 2001 la Companyia Teatre Micalet innaugura el nou Teatre Micalet,  un teatre ben equipat, polivalent i proper que propicia la comunicació entre actors i espectadors. Es realitzen un gran nombre de produccions pròpies  en la seua majoria dirigides per Joan Peris i es col.labora puntualment amb directors de la resta de l´Estat com: Carme Portaceli, Konrad Schiedrich, Manel Dueso, Carol López, Lilo Baur i Pep Tosar. També hem comptat amb la presència de Carles Santos, Sol Picó, Albert Plà, Dagoll Dagom, i la presència periòdica de Xavi Castillo.  Pel seu escenari ha passat gran part de la professió valenciana,  així com figures de l´escena internacional com Peter Brook, Michel Piccoli, Natasha Parry, Maddalena Crippa. L´activitat teatral estable desenvolupada consolida el Teatre Micalet com a referent de qualitat teatral per a la societat valenciana

Per a conèixer més sobre el teatre punxa el link d’ Història

Leave a Reply