El comediant del 23 al 25 de març de 2018

El comediant
del 23 al 25 de març
de 2018

comprar_entradas

EL COMEDIANT, del 23 al 25 de març

CREACIÓ Marcel Tomàs i Susana Lloret
DIRECCIÓ Marcel Tomàs
AMB Marcel Tomàs i Toni Escribano
COMPANYIA Marcel Tomàs & Cascai Teatre

El comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un enginyós i divertidíssim espectacle.
El fa amb humor, música, teatre d’objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder, histrionisme elegant però, també hi trobem, poesia, crítica, reflexió i un gran gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret.

El fil conductor són xicotets flaixos de la vida d’un Comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un Comediant que en veure troncades les seues expectatives per l’ofici de comediar se’n va a Finlàndia amb l’esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la seua terra d’origen. Busca parella i no triomfa, prova sort com a capellà però és un ofici massa complicat pel qui ha nascut per estar als escenaris i té la sort de saber esperar perquè al final trobarà la seva gran recompensa, el públic l’estima.

Funcions: divendres a les 20.30 h | dissabte i diumenge a les 19 h

Preu taquilla 18 i 16// preu web 15 i 13€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.