FINALITZEM TEMPORADA I COMENCEM A PREPARAR LA TEMPORADA 20/21

FINALITZEM TEMPORADA I COMENCEM A PREPARAR LA TEMPORADA 20/21

Benvolgut públic,
des del passat 13 de març, amb l’anunci de l’estat d’alarma, hem anat ajornant espectacles, esperant fins a l’últim moment per mantindre la programació de la temporada. Però l’evidència ens obliga a no seguir endavant amb la temporada 19/20: hem de donar-la per finalitzada i treballar en la següent, la temporada 20/21.

Ens dol en l’ànima, no poder oferir-vos la programació prevista, que intentarem recol·locar més endavant si és possible.
Sabreu de segur que el pròxim 13 de maig és el nostre aniversari, la COMPANYIA TEATRE MICALET fem 25 anys.

El 13 de març quan es va declarar l’estat d’alarma, ens trobàvem en els preliminars dels assajos d’una nova producció pròpia, emmarcada també en la celebració dels 25 anys: EL MALFET D’INISHMAAN de Martin Macdonag, una obra que ens fa una il·lusió especial perquè reuneix diferents generacions d’actrius i actors i està fonamentada, especialment, en el treball actoral, un tret que ha caracteritzat de sempre els espectacles de la Companyia Teatre Micalet. Us l’oferirem quan la situació sanitària ho permeta.

Hem passat moltes crisis però aquesta és nova i contempla molts escenaris d’incertesa. Sabreu segur que les arts escèniques és dels sectors que preveu tornar més tard, malgrat ser un dels més precaris i dels que més aporten no només a l’economia d’un país sinó a la seua cultura identitària. La cultura ens defineix com a societat i s’hauria de prioritzar. Per això té importància reprendre l’activitat com més prompte millor, per no oblidar-nos que la cultura, i en el nostre cas el teatre ens defineixen, i ens expliquen com a poble.

Però no volem perdre el contacte amb vosaltres, volem fer-vos partícips d’una xicoteta celebració dels 25 anys de la COMPANYIA TEATRE MICALET on line que començarà el dia de l’aniversari, el 13 de maig. Estem en contacte!! Cuideu-vos molt!
Ens veiem molt prompte al Teatre Micalet. #AçòTambePassarà #25anysCTM