Àries de reservat del 17 al 19 de maig de 2018

Àries de reservat 
del 17 al 19 de maig
de 2018

comprar_entradas

ÀRIES DE RESERVAT, del 17 al 19 de maig

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Marc Rosich
AMB Elena Martinell i Glòria Garcés
COMPANYIA Elena Martinell

La pianista Glòria Garcés i la cantant Elena Martinell s’uneixen en un concert de xicotet format però molt teatral, amb bones dosis d’humor, frescor i certa ironia. La direcció corre a càrrec de Marc Rosich, col·laborador habitual de Calixto Bieito i també d’Andrés Lima o Carlus Padrissa. El seu interés per la relació entre música vocal i teatre l’ha portat a llaurar una llarga experiència en muntatges que uneixen les dos disciplines.

En Àries de reservat, una soprano i la seua pianista reben un encàrrec inaudit. Un peculiar concert privat la Nit de Cap d’Any on hauran de tocar per a uns clients amb uns gustos cars en un luxós hotel de platja. La soprano i la pianista es veuran forçades a tocar amb els ulls embenats el típic repertori dels concerts de cap d’any: sonaran valsos vienesos, opereta i, com no, la marxa Radetzky.

Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa es para de cop. Quan la soprano i la pianista es treuen la bena dels ulls es troben davant d’un paisatge dantesc.

Amb un repertori que inclou famosos hits de l’opereta en alemany, valsos  i també curioses perles no tan conegudes, Àries de reservat és un concert teatralitzat on impera el joc i la ironia.

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h | dissabte a les 20 h

Preu taquilla 18 i 16// preu web 15 i 13€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.