Àries de reservat del 17 al 19 de maig de 2018

Àries de reservat 
del 17 al 19 de maig
de 2018

ÀRIES DE RESERVAT, del 17 al 19 de maig

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Marc Rosich
AMB Elena Martinell i Glòria Garcés
COMPANYIA Elena Martinell

La pianista Glòria Garcés i la cantant Elena Martinell s’uneixen en un concert de xicotet format però molt teatral, amb bones dosis d’humor, frescor i certa ironia. La direcció corre a càrrec de Marc Rosich, col·laborador habitual de Calixto Bieito i també d’Andrés Lima o Carlus Padrissa. El seu interés per la relació entre música vocal i teatre l’ha portat a llaurar una llarga experiència en muntatges que uneixen les dos disciplines.

En Àries de reservat, una soprano i la seua pianista reben un encàrrec inaudit. Un peculiar concert privat la Nit de Cap d’Any on hauran de tocar per a uns clients amb uns gustos cars en un luxós hotel de platja. La soprano i la pianista es veuran forçades a tocar amb els ulls embenats el típic repertori dels concerts de cap d’any: sonaran valsos vienesos, opereta i, com no, la marxa Radetzky.

Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa es para de cop. Quan la soprano i la pianista es treuen la bena dels ulls es troben davant d’un paisatge dantesc.

Amb un repertori que inclou famosos hits de l’opereta en alemany, valsos  i també curioses perles no tan conegudes, Àries de reservat és un concert teatralitzat on impera el joc i la ironia.